Rådgivning och utbildning

Ladda ner tjänstebeskrivning i pdf-format

Om du representerar ett företag eller en organisation som söker kompetens som dels har gedigen arbetslivserfarenhet från olika områden samt en djup insikt i hur det är att leva med dolda handikapp så tveka inte att kontakta oss.

Vi skräddarsyr insatser där vi framförallt inriktar vi oss på det vi kallar positiv självmedicinering. Vår erfarenhet är att denna är central för välbefinnandet. Framförallt vet vi vilka utmaningar det innebär att försöka må bra när man inte alltid har oddsen på sin sida. Vi vill fokusera på metoder där självmedicineringen kan vändas till en fördel.

Vi hjälper till med coaching, samtalsterapi och utbildning utifrån behov. Generellt handlar det om att vi med ADHD och AS personlighet visserligen har svagheter, men också styrkor som till exempel starkt driv, kreativitet, stort fokus, analysförmåga, noggrannhet, uthållighet, med mera. Dessa styrkor skall användas och vi hjälper till att peka ut riktningen.

  • Utbildning för organisationer och företag inom ledning av och förståelse för individer med Asperger, ADHD eller liknande diagnoser.

  • Workshops och utbildningar för mindre grupper. Det kan till exempel handla om självskattningar och värderingar för att finna sina mål och styrkor.

  • Handledning och coaching utifrån individuella behov. Det kan handla om personlig utveckling i arbetsrollen som IT-konsult eller kopplingar mellan AS/ADHD och självmedicinering. Tillsammans har vi den bakgrund och erfarenhet som behövs för att se sambanden och kunna hjälpa inom flera områden..

 

Lämna ett svar